Kedvenc színed elárulja, milyen társra vágysz...

Foglár Noémi 2019. július 4. 15:13 2019. júl. 4. 15:13

A hozzánk legközelebb álló szín sokat elárul rólunk. Jellemünkről, jövőnkről, sőt még arról is, hogy milyen karakterű partnerre számíthatunk.

Akiknek a rózsaszín a kedvenc színük, olyan partnerre van szükségük, aki hozzájuk hasonlóan romantikus és szexuálisan kreatív.

A levendula színét kedvelők társaságát a könnyed, de megbízható emberek keresik.

A türkiz színt könnyed és romantikus karakterek szeretik, és olyan társra van szükségük, aki szórakoztató és kedveli a kalandot.

Akik az ibolya színét szeretik leginkább, olyan társat igényelnek, aki megérti, hogy ők bizony néha a fellegekben járnak, de ha kell, képes párját lerángatni a földre.

A kéket kedvelőknek bensőséges kapcsolatra van szükségük egy találékony partnerrel.

 

A szenvedély és a szexualitás áll életük középpontjában azoknak, akiknek a vörös szín a mindenük. Szórakoztató, egyéjszakás kalandok várnak rájuk.

Hasonló a helyzet azokkal is, akiknek a sárga a kedvencük, ugyanis ők sem kötöttségre, hanem szórakozásra vágynak. Rájuk egy titkos viszony várhat, amelyben örömüket fogják lelni.

A narancssárga színt kedvelők is szeretik jól érezni magukat, kedvező nekik a szellemileg ösztönző, de érzelmileg szabad kapcsolat. Vad, kalandos embereket vonzanak.

A zöld kedvelői józanul viszonyulnak mind a szerelemhez, mind az érzéki örömökhöz. Arra vágynak, hogy megállapodhassanak egy kapcsolatban, amely mindkét fél számára kielégítő. Érett, befutott emberek, üzleti zsenik vonzódnak leginkább hozzájuk.

Forrás: Hírklikk