Kérj, és megadatik!

Foglár Noémi 2019. július 22. 15:33 2019. júl. 22. 15:33

Vannak, akik imába foglalják kéréseiket, mások a gondolat teremtő erejében bíznak, akadnak, akik abban hisznek, hogy életfeladatuk teljesítéséhez megkapják a segítséget, ha kérik azt, mások pedig személyes őrangyalaik közreműködésére számítanak. A lényeg minden esetben ugyanaz...

Mindannyian megkaphatunk mindent, amire vágyunk, és csupán egy apróságot kell tennünk érte: kérnünk kell. Egyszerűen mondjuk ki, mi az, amit szeretnénk.

Fontos, hogy a kérésünket pozitív előjellel fogalmazzuk meg. Ne azt fejtsük ki, hogy minek a bekövetkezésétől félünk, mert a szemünk előtt lebegő negatív képek útjában állnak a vágyainknak. Azt gondoljuk végig, mi lendítené előre az életünket.

Fejlődni úgy lehet, ha többre vágyunk jelenlegi lehetőségeinknél, és törekszünk önmagunk határainak ledöntésére. Mindannyiunkban él egy természetes gát a bizonytalan kimenetelű dolgokkal szemben. Létezik egy úgynevezett kényelmi zónánk, amelyen belül úgy véljük, hogy kockázatmentesen mozoghatunk, s amelynek határait nem szívesen lépjük át.

Fontos ezért, hogy mindig olyan célt tűzzünk ki magunk elé, amely kívül esik ezen a zónán, amelynek eléréséért dolgoznunk kell és kockázatot kell vállalnunk. Nem érdemes végletesnek lennünk ebben a kérdésben, nyilvánvalóan az sem jó, ha nagyon távoli, elérhetetlen célt tűzünk ki. A kettő között kell megtalálni az optimálist. Céljaink legyenek világosak és reálisak, de egyben jelentsenek kihívást is.

A kérés gyakorlását kezdhetjük apró, jelentéktelennek tűnő kívánságokkal is. Mondjuk ki például azt, amikor késésben vagyunk, és a buszmegállóba érünk, hogy "szeretném, ha egy percen belül megérkezne a busz". Amennyiben sikerrel járunk, elkezdünk bízni a technikában, s ennek köszönhetően további vágyaink is gyorsabban teljesülnek majd.

Érthető, hogy egy régóta vágyott esemény bekövetkeztét nem tudjuk tökéletes nyugalommal várni, kéréseinket még sem kell ismételgetnünk, ugyanis ilyen szituációban éppen a hitünk vezethet sikerre. Ha elkezdünk kételkedni kéréseink beteljesülésében, aláássuk a folyamat működését.

Kérjünk tehát, majd figyeljünk az eredményre. Amennyiben az nem egyszerűen megvalósítható, előfordulhat, hogy sugallat formájában érkezik hozzánk. Lehet, hogy az utcán sétálva meghallunk egy olyan információt, amelyik a megfelelő időben a megfelelő helyre irányít majd minket, ahol a kérésünk beteljesül.

A legfontosabb a hit, ezt követi a technika megfelelő gyakorlása, és nem kevésbé fontos az sem, hogy nyitottak és érzékenyek legyünk a minket körülvevő világra annak érdekében, hogy a jeleket észlelni tudjuk.

Forrás: Hírklikk