Most minden a nyárról szól

Valentin 2021. június 25. 16:25 2021. jún. 25. 16:25

Itt van a nyakunkon a nyár. Már érezni a nap erejét. Hogy idén nyáron is hozd a legstílusosabb formádat, ideje pár dolgot megtenned.

PEDIKŰR

Jöhetnek a színesebb lakkok, legyen púderes vagy élénkebb, de már a kezeden kívül a lábadnak sem árt nagyobb figyelmet szentelni, mivel kilátszik szinte mindegyik lábbelidből. Irány a körmös, vagy egy gyors habszivacsos reszelés az áztatás után, aztán lakkozás!

GYORSAN SZÁRADÓ FEDŐLAKK

Ha már a lakkozásnál tartunk, nem árt beszerezned egy gyorsan száradó fedőlakkot, hogy ha este sürgősen futnod kell egy bulira, ne kelljen még 20 percig a lakásban, a sarkadon topogva legyezgetned a kezeddel.

MOZGÁS

Lehet újra a szabadban futni, de már ha csak busz helyett inkább sétálsz, akkor is többet teszel a tested formában tartása érdekében. Próbálj meg többet mozogni, hogy nyárra bomba formában lehess.

RADÍROZÁS

Nem csak az arcodat, a testedet is alaposan radírozd át. Sokan megfeledkeznek a radírozás fontosságáról és páncélként növelik a bőrt az arcukra. A fodrász is levágja az eltört hajvégeket, akkor a testedre miért növesztenél egy elhalt bőrréteget? Arról nem is beszélve, hogy így sokkal szebben barnulsz majd. Ne állítson meg, ha éppen nincs otthon megfelelő termék, hiszen házilag is szuper testradírt készíthetsz.

ÖNBARNÍTÓ TESTÁPOLÓ

Mivel nem valószínű, hogy egy teraszon dolgozol minden nap egy szál bikiniben, valószínűleg nem teszel egyhamar szert egyenletesen barna bőrre. Azonban ha nem akarod kivárni a nyaralást, vagy nem szereted a szoláriumozást, szerezz be egy önbarnítós testápolót, így nem csak az esti hidratációja lesz meg a bőrödnek, de még egy kis extra barnulást is szerzel.

FÉNYVÉDŐS AJAKÁPOLÓ

Az ajkakat is védeni kell a nap káros sugaraitól, mert azt szinte állandóan éri nap. A rúzs alá kenj fel egy réteg UV szűrővel ellátott szájápolót.