Öt kihagyhatatlan őszi kiegészítő férfiaknak

HírKlikk 2017. október 10. 11:04 2017. okt. 10. 11:04

Véget ért a meleg nyári időszak és beköszöntött az ősz, a maga hűvösebb idejével. Ilyenkor mindenki előveszi a melegebb ruháit, cipőit és természetesen a kiegészítőit is. Azonban a divat minden évben rengeteget változik ezzel együtt a kiegészítők stílusa is. Ezzel ellentétben vannak olyan alap darabok, amik szépek, klasszikusak és nem utolsó sorban időtállóak. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan kiegészítőt, ami minden férfinak kihagyhatatlan ősszel.

Karkötő

Manapság már nemcsak a nők körében népszerű a karkötők viselete, hanem a férfiakéban is. Hiszen azon kívül, hogy szépek és divatosak, a Trendhim nevezetű, dán webshopban rengeteg olyan terméket találunk, amit számtalan hasznos tevékenységre fel lehet használni. Ilyen például a túlélő vagy taktikai karkötő néven ismert paracordból fonott darab vagy a hajó kötélből készített karkötő is. Aki esetleg nem kedveli a sportosabb, vagányabb karkötőket rengeteg bőrből vagy gyöngyből készült termék közül tud válogatni, amik tökéletesen passzolnak mind egy elegánsabb mind egy hétköznapibb ruházathoz is.

Nadrágtartó

A nadrágtartók ismertebb nevükön hózentrógerek már több száz éve a divat meghatározó kiegészítői, azonban az elmúlt években a kiegészítő rengeteget vesztett népszerűségéből, hiszen manapság már a legtöbb ember az öv használatát részesíti előnyben.

Az angolszász kultúrákban rengetegen használnak nadrágtartót, hiszen nemcsak, hogy sokkal kényelmesebb a viseletük, mint az öveknek, azonban egy tökéletes kiegészítő is, ami egyediséget ad viselőjének.

Csokornyakkendő

Bizonyára attól is függ, hogy egy férfi milyen időközönként visel olyan elegánsabb öltözetet, amihez egy csokornyakkendő vagy egy hagyományos nyakkendő tökéletes kiegészítő. A webshop kínálata között rengeteg egyszerűbb, alap színű darabot találunk ezen kívül pedig aki szereti a különlegesebb, egyedibb kiegészítőket számtalan bohémabb, színesebb darabot talál a választék között.

Díszzsebkendő

Az elmúlt években újra divatba jött a díszzsebkendők viselete hiszen remekül kiegészít egy öltönyt vagy akár egy zakót is egy különlegesebb alkalomkor. Amikor díszzsebkendőt választunk fontos figyelembe kell venni a nyakkendőnk anyagát és mintáját is, hiszen ezáltal fog a két darab tökéletesen passzolni egymáshoz. Egy ilyen darabot rengeteg alkalomkor fel lehet venni legyen az egy elegánsabb vacsora, esküvő, de akár egy hétköznapibb alkalom is, hiszen egyediséget ad és színt visz az öltözetbe.

Sapka

A hidegebb idő bekövetkeztével egyre inkább fontos sapkát hordani, hiszen megelőzzük a megfázást és a hajhagymáinkat is védjük egyben. Manapság egyre népszerűbb lett a kalapok viselete a férfiak körében is, hiszen nemcsak, hogy klasszikusak, időtállóak azonban rengeteg alkalomkor lehet viselni, legyen az egy őszi séta vagy akár egy szabadtéri koncert is. Aki nem kedveli a kalapok viseletét számtalan egyszerűbb pamutból készült sapkát vagy különlegesebb, egyedibb baseball sapkákat is talál az online áruház választéka között.

Minden megrendelt terméket ingyenesen szállít ki a cég a csomag méretétől és árától függetlenül ezen felül pedig esetleges problémák esetén 365 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállal a cég.