Otthon, éjjel, mégis nőiesen...

Foglár Noémi 2019. július 25. 15:26 2019. júl. 25. 15:26

Ha otthon töltött, mégis különleges éjszakát tervezel a pároddal, éppúgy felkészülhetsz rá, mint ha csak bálba indulnál.

Le a pizsamákkal és az „alvós” pólókkal! Téves elképzelés, hogy az erotikus ruhadarabok kényelmetlenek, ezért nem lehet bennük nyugodtan aludni. A szatén és selyem hálóruhák viselete szinte simogató érzés.

A manapság divatos baby dollokat össze sem lehet hasonlítani a nagymamáink által használt, klasszikus darabokkal. A legsejtelmesebb hálóruhák a csipkebetétek és az elegáns szabás miatt szinte „királynővé” öltöztetik viselőjüket.

Kedvünkre csemegézhetünk a fehérnemű boltok széles választékából. Mindannyian megtalálhatjuk azokat a darabokat, amelyek kiemelik alakunk előnyös vonásait, és elleplezik a kevésbé szépeket.

Ha dekoltázsunkat szeretnénk hangsúlyozni, olyan hálóinget válasszunk, amelynek V- kivágású a nyakrésze, vagy olyan baby dollt, amelybe melltartót építettek.

Amennyiben némi túlsúllyal küzdünk, a széles övszerű passzéval díszített szatén hálóingek, illetve a bővebb fazonú baby dollok közül válogassunk, ugyanis ezek amellett, hogy karcsú derekat varázsolnak, elfedik a hasunkat.

Azonfelül, hogy az említett hálóruhák dekoratív megjelenést biztosítanak, nagy előnyük az is, hogy a több részes pizsamákkal ellentétben, tőlük könnyedén meg tudunk szabadulni, ha arra kerül a sor...

Forrás: Hírklikk