Orbánék az életünkre törnek

Vásárhelyi Mária 2018. június 10. 11:34 2018. jún. 10. 11:34

"Népességcsere zajlik Európában, részben azért, hogy a spekulánsok, mint amilyen Soros György is, sok pénzt kereshessenek a kontinens tönkretételével... Azért akarják tönkretenni Európát, mert abból nagy profitot remélnek, a pénzügyi spekulánsok már csak ilyenek..."

Nem kell különösebb képzelőerő vagy kreativitás ahhoz, hogy Soros György nevét és a "pénzügyi spekulánsok"-at a zsidó névszóval helyettesítsük, hiszen mindannyian tudjuk, hogy ezeket szinonimaként használják azok, akiknek üzenni akart a miniszterelnök.

Igazán helyre kis náci beszéd kanyarodik ki ebből a két mondatból, erre már Goebbels is elismerően csettintene. Arról szól, hogy ezek a "tudjukkik", akik kizárólag a mammon ördögének hódolnak, azért akarják elpusztítani Európát, mert ettől busás hasznot remélnek.

Az a mérhetetlen aljas ostobaság hogy vajon hogyan és miért fialna ezeknek a "tudjukkik"-nek a kontinens elpusztítása, örök titok marad, de valójában mindegy is, hiszen nem a racionális érvelésben, hanem a gyűlölet- és félelemkeltésben utazik Magyarország miniszterelnöke.

A lényeg, hogy az életünkre törnek. Harapófogóban élünk; Keletről a migránsok, Nyugatról a "tudjukkik" támadnak és akarnak elpusztítani. És a tétet naponta emelni kell, hogy ki ne hunyjon a gyűlölet szikrája. És, hogy rettegve bújjon minden szegény magyar ember Orbán Viktor védő szárnyai alá.

És ezért igazán nem nagy ár a védelmi pénz: Magyarország kifosztása. Ezt csinálták a nyilasok, ezt csinálták az un. kommunisták és ezt csinálják Orbánék is.