Deutsch Tamás „szakértői” véleménye

Dr. Dávid Ferenc       2021. szeptember 19. 18:00 2021. szept. 19. 18:00

Vasárnap reggel 7 óra 36 perckor rövid, egymondatos közleményben reagált a Fidesz az ellenzéki pártok szombati közleményére: „Saját bénázásukat ne kenjék másra!".(Magyar Távirati Iroda- Országos Sajtószolgálat) Ez kevés volt a Fidesz mindenesének, Deutsch Tamásnak és gyorsan megtoldotta pártja közleményét: „Elk*rták. Ennyi.”

Az uniós térségben lébecoló bozontos honfitársunknak mostanság nincsenek jó napjai. A római pápa szeptember 12-i budapesti vizitjén nem kapott/nem kaphatott főszerepet, a Hősök terén nem fontoskodhatott, hiszen ott Semjén Zsolt  – Erdő Péterrel a hátában – sündörgött, és az Áder-Orbán tandem is csak asszisztálhatott. A múlt hét közepén aztán újabb megaláztatás érte, mivel az Európai Parlament költségvetési ellenőrzési bizottságába (CONT) – ahol eddig alelnök lehetett – most csak póttagként kerülhetett vissza. De az igazi pofon akkor érte, amikor teljes jogú tagságot kapott „Az állatok szállítás közbeni védelmével foglalkozó vizsgáló bizottság”- ban. A megfelelő ember, a megfelelő helyen. Ez megrendítő erejű maflás, és ráadásul mosolyogva kellett fogadnia a méretes ütést. Szóval lejtmenetbe került a narancsos flótás, szinte mentőövként érkezett számára, hogy az előválasztás informatikai rendszere szombaton üzemképtelenné vált. A Fidesz kiadta fent idézett rövid közleményét, és Deutsch azonnal rá is csapott. Kockázat nincs, hiszen a főnökség (bocsánat: a Főnök) megadta az alaphangot: a kellemetlen ügyet rá kell tolni az ellenzékre. Közismert, hogy Deutsch minden méltatlan szerepet elvállal, neki csak az a fontos, hogy a Lendvai utcából továbbra is egyengessék a karrierjét és ne kelljen sokat dolgoznia, bajmolódnia a pártmegbízásokkal. Nos, ez pont ilyen.

Nem kellett gondolkodnia sem, csak a hamarosan bemutatásra kerülő propaganda filmnek a címét kellett – kicsit változtatva – kölcsönöznie. Nem tájékozódott, nem mérlegelt, hanem a megszokott „dajcs-stílusban” azonnal reagált, bízva abban, hogy most végre megsimogatják kócos buksiját a következő szavak kíséretében: ez a Tamás f@sz@ gyerek, megint jól odapörkölt a kommunista – liberális-fasiszta brigádnak.

Bocsánatot kérek az állatvédőktől és a vagonban/hajón/repülőn szállított élő jószágoktól, ugyanis az előbb némi malíciával írtam arról, hogy Deutsch-ot állatszállítási felelősnek nevezték ki az EU-ban. Ennél még a disznók is jobbat érdemelnek!