Le Gipsz Jenővel! Jakabbal is!

Gusztos István 2023. március 27. 13:55 2023. márc. 27. 13:55

Fideszes törvényjavaslat készül a tiszta választásokért: tizenhárom éve tartó példátlan ellenzéki „kormányzás" után éppen ideje!

Kósa Lajosnak, mint mindig, most is igaza van: ha Gipsz Jenő az Előre Alsórekettyésért! jelöltjeként újraindul a polgármesteri székért, ne kaphasson se guruló dollárokat, se alapítványi vagy bármilyen társadalmi támogatást!

Gipsz Jenő – Jakabbal együtt – régóta úgy viselkedik, mintha amagyaremberek rájuk szavaztak volna, nem pedig a nemzeti, keresztény-keresztyén, konzervatív Fideszre.

Hosszú ideje foggal-körömmel ragaszkodik ellenzéki szerepéhez, mert csak a hatalom érdekli! Akadályoz mindent, ami amagyarembereknek jó – infláció- és háborúpárti: ahhoz a három százalékhoz tartozik, amely helyesli Brüsszel szankciós politikáját.

Ellenzi a Kajmán-szigetekkel ápolt, nemzeti érdekű kapcsolatainkat is, és támogatja a finnek meg a svédek NATO-tagságát. Ráadásul fasiszta Putyinról hadovál.

De ez mind semmi! Elvette amagyaremberektől a Balatont, feldúlta a Velencei-tó és a Fertő környékét. Akkumulátorgyárakat akar építeni, több tucatot! „Vállalkozásaival" sorra nyeri az állami pályázatokat, és döntő befolyása van a közmédiára: mondhatni, uralja azt. Soros bérence, de ha a szükség úgy hozza, gond nélkül zsidózik! És uszít a migráncsoknak nevezett menekültek meg a cigányok ellen is.

És uszit templomaiból is.

Röviden: az általa elültetett gyűlöletmagvakból mára dzsungel lett, amely beborítja az országot!

Ellenzéki pozícióját kihasználva, gátlástalanul rabolja a közpénzt: ezermilliárdokról van szó! De nem elég neki az anyagi hatalom: a lelkeket is uralni akarja. És politikai váltógazdaságról hallani sem akar.

A gyalázatos felvilágosodásból származó „eszmeiségével" támad mindent, ami nemzeti, keresztény-keresztyén, konzervatív!

Fel akarja lázítani a pedagógusokat, az orvosokat, sőt, a diákokat is. Nemzetünk szerencséje, hogy törekvései kudarcra vannak ítélve.

Régóta meg akarja szerezni magának a gyerekeket – ezért beszél folyton gyermekvédelemről! Mintha nem éppen tőle kellene megvédeni a gyerekeket…

Ha hagyjuk, hogy az ellenzék mindent a maga uralma alá hajtson, veszélybe kerül a több ezer éves keresztény-keresztyén magyar államiság: ideje kimondanunk, eddig és ne tovább! Nemzeti érdekünk az ellenzéki kormányzás megszüntetése.

Le Gipsz Jenővel!

Jakabbal is.