Schiffer és a moslék

Bánó András 2022. április 6. 08:13 2022. ápr. 6. 08:13

Annyira „imádom”, amikor levitézlett és bukott politikusok civil foglalkozásukba visszatérve is úgy gondolják, hogy kell valami ütőset mondaniuk, ha ismertségük kapcsán meghívják őket egy televízióba.

Így tett ezúttal az LMP egykori vezetője, Schiffer András, amikor az ATV Voks című műsorában úgy gondolta: itt az ideje annak, hogy olyan erőset mondjon, amire felfigyelnek. Az persze más kérdés, miért kérik ki a véleményét, hiszen már régen nem tényező Schiffer András a politikában, ügyvédként dolgozik, alkotmánybíró sem lett belőle, pedig nagyon ácsingózott rá.

Igaz, mostanában rebesgetik, hogy come back-et fontolgat, és pártot is alapítana, persze ehhez társakat kéne találnia. Ez azonban mai beszólása után nehéz lesz, ha az ellenzékből verbuválna tagokat.

Lehet, hogy Schiffer a Voks-ban elmondott szavaival igyekezett „robbantani”, amikor elemző felszólalása végén azt találta mondani, hogy az emberek a mostani parlamenti választáson nem igazán Orbánra szavaztak, hanem arra, hogy elegük van az ellenzéki moslékból.

Nagyon furcsa, és megmagyarázhatatlan, hogy valaki, aki egykor maga is ellenzékben volt, ilyen dehonesztáló véleményt mond a mai ellenzékről. Az összes ellenzéki párt nevében kikérem magamnak, hogy egy olyan tiszteletreméltó család sarja, mint Schiffer András, ilyen hangnemet üssön meg.



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom