Most már biztos, hogy nagy a baj az LMP-ben

HírKlikk 2024. augusztus 25. 16:40 2024. aug. 25. 16:40

Schmuck Erzsébet és Vágó Gábor után a parlamenti frakció egy másik tagja, Keresztes László Lóránt 14 és fél év után távozott az LMP-ből. Döntését a politikus a Facebook-oldalán meg is indokolta.

Keresztes László Lóránt bejegyzése elején azt írta, hogy már a vezető testületből távozott önként már a múlt év nyarán. Úgy érzi, hogy most már nem tudja, és nem is akarja követni azokat a politikai kanyarokat, amit a pártvezetés leírt.

"Nagy baj, hogy ez a párt akkor vesztette el az irányát és szinte teljes társadalmi támogatottságát, amikor a legnagyobb szükség lenne Magyarországon egy működőképes zöld pártra. Ezért viszont hiba kizárólag külső szereplőket és a körülményeket okolni. Az pedig elfogadhatatlan, hogy a pártvezetés kulcsszereplői részéről nem történt meg a szembenézés és nem vállalták a felelősséget a választás után. A szombati tisztújítást követően bizonyossá vált, hogy ez nem is fog megtörténni" – írta a politikus, aki elmondta, a döntését nehéz volt meghozni.



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom