Orbán Viktor üzent Brüsszelnek: Magyarország nem lesz bevándorlóország

HírKlikk 2024. szeptember 13. 09:30 2024. szept. 13. 09:30

Akármit csinál Brüsszel, Magyarország nem lesz bevándorlóország – jelentette ki a miniszterelnök pénteken, a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország című műsorában.

Orbán Viktor emlékeztetett: Magyarország 2015 óta, amikor a „migránsválság tetőpontra jutott", és az invázió megindult, azt mondja, hogy a külső határokat meg kell védeni, ezért „nyavalygás és önfelmentés" helyett vett egy nagy levegőt, fölépítette a kerítést, és megfogta a migránsokat.

A nyugat-európai országok bevándorlóországgá váltak, a magyarok viszont kiálltak a saját érdekeik mellett, „mi nem lettünk bevándorlóország, és akármit csinál Brüsszel, ha a feje tetejére áll, mi akkor sem leszünk bevándorlóország, Magyarország a magyaroké, pont" – fogalmazott.

Hangsúlyozta: az EU-nak nem megbüntetni kell Magyarországot, hanem ki kell fizetnie a magyaroknak azt a nagyon jelentős összeget, amibe eddig a határvédelem került és pénzt kell adni, hogy ezt a munkát folytathassuk.

Forrás: MTI


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom