Schobert Norbert bírálata jogos és hasznos

Puzsér Róbert 2021. január 20. 10:13 2021. jan. 20. 10:13

Schobert Norbert hiúsági kampánya alaptalan: nem pereli be az internetet, nem fogja levadászni a vele kritikus kommentelőket – mindössze sorozatgyártja a feltűnősködését szolgáló botrányokat, mert szégyenérzete testzsírjának mértékével vetekszik.

Jelzem, hogy Schobert Norbertnek igenis tűrnie kell a bírálatot, ő ugyanis közszereplő, méghozzá egy botrányos és gátlástalan celeb, aki nem éri be a jóérzésű magyarok szüntelen provokálásával, úgyhogy a gyerekeit is lépten-nyomon belerángatja kétes hírű vállalkozásának promóciójába. Schobert Norbert nyilvános bírálata nem pusztán jogkövető magatartás, de társadalmilag nagyon is hasznos tevékenység. Schobert Norbert minden kritikát ezerszeresen megszolgált a sarlatánságával, melynek révén a rákot citromlével vélte gyógyítani, meg a pénzesproli veretésével, melynek révén zavaros személyiségét évtizedes viszonylatban a nyilvánosságra erőszakolja.

Valamennyi jóravaló magyart arra biztatom, hogy minden kínálkozó alkalmat ragadjon meg Schobert Norbert médiahazugságainak, valamint a Schobert Norbert néven hírhedt médiahazugságnak a leleplezésére – ennél nagyobb áldozatot a hazai mentálhigiéné oltárán aligha hozhat.