Orbán 13. „szamizdatos" handabandázása, hazudozása

Gusztos István 2021. szeptember 19. 11:25 2021. szept. 19. 11:25

Hihetetlen ez a pali: övé az egész „közmédia", MTI-stül, mindenestül; uralja a „kereskedelmi" média jelentős részét: neki és róla dalolnak a KESMA-kórus „levelezőn végzett énekesmadarai"; az ő „igéit" fordítják le, ha kell, nácik-nyilasok által is érthető nyelvre országos és helyi orgánumok.

Övé itt minden, de neki ez nem elég: „szamizdatot" ír, mert nem hagyhatja, hogy a libernyák, sorosista hangzavar elnyomja édes énekét, amellyel megmentené tán az egész világot...

Nem elég neki tehát, hogy a maga szemétdombján ő határozza meg, kiknek a kukorékolását hallhatják meg „a magyar emberek": ő „Európa megmentője" akar lenni, ha belepusztul is Európa. Eljátssza az üldözött szerepét: szamizdatot ír híveinek…

Itt az eredeti, teljes szöveg.

„Keresztény embertől" minősíthetetlen ez a pofátlanság; az is, ahogy újra meg újra sorosozik-zsidózik. Persze, az Orbán-hű Schmidt Mária Kis Jánost gyalázó aljas írásában „megvédi" a náci mintákat követő Soros-plakátokat is…

Olyan „keresztényi" dolog ez a szamizdatozás, mintha Pilatus vagy Kajafás Krisztusként szenvelegne – gyomorforgatóan undorító.

Orbán ebben a „szamizdatjában" is handabandázik, hazudozik – pedig csendben is maradhatna. De nem: kiáll ország-világ elé, hogy letolja azokat, akik átlátnak hazudozásain.

És körülötte csupa gátlástalan törtető és/vagy beteg, cezaromániás ember, akik bírálóikat nevezik hazugnak vagy tájékozatlannak, és sopánkodnak, hogy az ő „érveikre" Berlinben vagy Párizsban – nincs is arrafelé már demokrácia! – senki sem kíváncsi.

Mint például Vidnyánszky – fölsorolni sem lehet, mi mindennek ura és parancsolója már, de van képe panaszkodni, miközben lerohad körülötte minden.

Mint maga az ország is, Orbán körül.