A DK összes jelöltje két nap alatt megszerzi a szükséges aláírásokat 

Gréczy Zsolt 2019. augusztus 25. 12:26 2019. aug. 25. 12:26

A Demokratikus Koalíció több, mint 500 polgármester- és képviselőjelöltje tegnap a hivatalos indulással egyidőben megkezdte az ajánlások összegyűjtését országszerte. A kemény munkának és annak, hogy a jelöltjeink személyesen is gyűjtik az ajánlásokat, már most látszik a gyümölcse. A tegnap esti összesítésünk szerint a Fővárosban és a megyei jogú városokban a DK-s jelöltek már össze is gyűjtötték a szükséges aláírások felét - mindössze egyetlen nap alatt. Ha minden így megy tovább, akkor Budapesten és a megyei jogú városokban már ma estére meglehet a szükséges számú ajánlás. 

Nagyszerű hír, hogy az ajánlásokat helyben elsőként összegyűjtő politikus is a DK-ban politizál, Czeglédy Csaba már az első napon leadta az indulásához szükséges ajánlásokat Szombathelyen.

Abban bízom, hogy egyre több városban, faluban értik meg, hogy fontos pozíciókat vehetünk el a Fidesztől, ha igy tetszik, vehetünk át, mi, demokraták. 

A DK ugyanakkor természetesen nem elégszik meg a törvényileg szükséges számú aláírással, a következő napokban és hetekben is gyűjteni fogjuk az ajánlásokat. A DK jelöltjei és aktivistái továbbra is várják a Fidesszel szemben állókat 23 budapesti kerületben, 23 megyei jogú városban, 144 tízezer fő feletti településen és megannyi kisvárosban és faluban, mind a 19 megyében.

Gyengítsük meg együtt a Fideszt, Orbán bűnös rendszerét! Ha Budapest, a kerületek többsége és a városok egész része az ellenzék irányítása alá kerül, az egész rendszer bukása is felgyorsulhat.