Demokraták és a diktatúra emberei

Gréczy Zsolt 2018. november 18. 11:37 2018. nov. 18. 11:37

Magyarország 2010 előtt demokrácia és jogállam volt. A szabadság, a tolerancia, a szolidaritás, az európai értékek hazája. 2010 óta Magyarország nem demokrácia, nem jogállam, ellenben diktatúra. Egy kis névsorolvasással be is bizonyítom.

Göncz Árpád nem Áder János. Gyurcsány Ferenc nem Orbán Viktor. Demszky Gábor nem Tarlós István. Bokros Lajos nem Varga Mihály. Kovács László nem Szíjjártó Péter. Horn Gyula nem Boross Péter. Szabó Iván nem Semjén Zsolt. Iványi Gábor nem Kiss-Rigó László. Magyar Bálint nem Balog Zoltán. Mécs Imre nem Wittner Mária. Molnár Csaba nem Gulyás Gergely. Rainer M. János nem Schmidt Mária. Vadai Ágnes nem Hende Csaba. Niedermüller Péter nem Deutsch Tamás. Lendvai Ildikó nem Kocsis Máté. Surányi György nem Matolcsy György. Solt Pál nem Szájer Józsefné. Györgyi Kálmán nem Polt Péter. Hágelmayer István nem Domokos László. Majtényi László nem Karas Mónika. 

És ha még mindig tart a gyurcsányozás Fideszéknél, azért megjegyzem: sosem indult és így nem nyert egyetlen uniós vagy hazai pályázaton a Gyurcsány család egyetlen rokona, de a miniszterelnök gázszerelője, stadionépítője és fogorvosa sem. És nem fogadtak be terroristákat és elítélt bűnözőket. A civilek is működtek, és a CEU-t sem üldözte senki…