Már megint Orbán Viktor nyert

Lendvai Ildikó 2020. október 26. 07:41 2020. okt. 26. 07:41

Közel 8 milliárd ember él a Földön. Ebből kettő van, aki sosem hazudik. És mind a kettő magyar!

Az egyik Dózsa László színész, aki korábban azt állította, hogy ő szerepel 14 éves pesti srácként azon az '56-os fotón, amelyről később a bíróság is kimondta, hogy nem őt, hanem Pruck Pált ábrázolja. Azt is mondta, hogy miután felrobbantott egy tankot és két orosz katonát megölt, falhoz állították, kivégezték, de életben maradt. Majd kórházba került, onnan elvitték az ávósok, és másodszor is kivégezték. Tömegsírba tették, forró mésszel leöntötték, de egy sírásó kiásta, és most itt van. Egy friss interjújában elpanaszolta, nagyon fáj neki, hogy soha senki sem tartotta igazmondónak, pedig: „én sohasem voltam hazug".

A másik Orbán Viktor. Ő is elmondta magáról, hogy még soha életében nem hazudott. Különböző alkalmakkor azt is kifejtette, hogy senkit nem hagynak az út szélén, senkit sem hallgattatnak el, aki nem ért egyet velük, a kormánynak nincs köze a Népszabadság megszűnéséhez, az Index elfoglalásához, ahogy a színművészeti ügyéhez sem.

Emellett Magyarország mindenben jobban teljesít, a médiában ellenzéki fölény van, ez itt a nemzeti együttműködés rendszere, a járványt jól kezelik, valamennyi megszűnő munkahely helyett egy másikat biztosítanak, az 1,2 százalék nyugdíjemelés fedezi az inflációt, ez egy keresztény kormány.

Jó, elismerem, Dózsa egy kicsit színesebb, de vitathatatlan, hogy Orbán nyert.