A legjobb parfümök férfiaknak

HírKlikk 2019. június 25. 13:45 2019. jún. 25. 13:45

Egy igazán finom illatú férfi parfüm nem csak az erősebbik nemnek ajándék, hanem valójában a nőknek is.

Alapvetően minden illat máshogy hat mindenkin. Változó, hogy egy férfinak melyik működik jól a saját bőrén, melyik karakterek erősödnek fel, ha magára fújja, így a férfiak esetén is érvényes az ajánlás, hogy mindenképpen teszteljék az illatokat saját bőrükre fújva is, ne csak a tesztcsíkokon.

A férfi parfümök kínálatában megtalálhatóak igazán férfias illatkompozíciók, valamint visszafogottabb aromák is. A parfümgyártók már a technológia fejlődésének, a széles körű tapasztalatuknak, valamint a fogyasztói igények alaposabb ismeretének hála, egyre izgalmasabb aromákkal örvendeztetik meg a férfiakat, és hát valljuk be, ezáltal a nőket is.

A férfiak nem szeretnek sok időt tölteni vásárlással, főként nem illatszerboltokban. Így a MyParfüm internetes parfüméria összeállítása most a pasiknak nyújt egy kis segítséget:

Útmutató parfümválasztáshoz

- Mértékletesség: mivel a szaglóidegek gyorsan elzsibbadnak, egy idő után az összes parfümnek ugyanolyan illata lesz szagolgatás közben.

- Szűkítsd le a kört: ne fújj minden illatot magadra, inkább csak a 3-4 igazán befutónak számító parfümöt.

- Türelem: az első pillanatban csak a parfüm fejillata érződik igazán, a többi összetevőnek időre van szüksége. Így legalább egyben tesztelheted az adott illat tartósságát is.

Hogy ne indulj el teljesen tanácstalanul parfümöt választani, íme néhány tipp a MyParfüm összeállításában, amit érdemes lehet tesztelni. Az illatok mindegyikét megtalálod a weboldalukon a férfi parfümök menüpontban.

Davidoff Cool Water

Alapvetően fiatalos illat egy kis extrával. Hűsítő összetevői tökéletessé teszik a nyári hétköznapokra.

Bvlgari Aqva Pour Homme

Érdesebb, frissebb illatok kedvelőinek egy igazán ideális választás. Aki szereti az óceán friss, hűvös fuvallatait, úgy fogja érezni, mintha a parton sétálna. A parfümöt maga a víz ihlette, használójának magabiztosságot kölcsönöz.

Acqua Di Gio

Igazi örök klasszikus ez a parfüm. Határozott, erős férfiak illata, az igazi férfiasságot sugározza.

Hugo Boss Hugo Man

Szintén tökéletes nyári választás a Hugo Boss különleges, kulacs formára emlékeztető üvegű parfümje. Győzd le a kihívásokat a parfüm adta energiákkal.

A megvásárolt parfümöket kérheted 490 Forint felár ellenében díszcsomagolásban is. Az adott napon időben leadott rendelések esetén pedig a parfümödet még aznap össze is készítik számodra, így hamarosan már viselheted is magadon a kiválasztott illatot.

A férfiaknál alapvetően a kor is befolyásolja a parfümválasztást. Az adott évszak, a körülmények, a parfüm viselőjének személyisége és a kor együttesen határozzák meg, hogy melyik az igazán ideális, hozzád passzoló illat. Kellemes tesztelést!

Forrás: Hírklikk