A méhpempő még a valódi pihentető alvásra is jó hatással lesz

HírKlikk 2019. szeptember 19. 11:07 2019. szept. 19. 11:07

Akik már kipróbálták a méhpempőt, mind pozitív változásokat igazoltak vissza a pihentető alvás tekintetében. Minél tovább használták, egyre jobb, nyugodtabb alvásról számoltak be, ami annak köszönhető, hogy a Méhpempő gazdag tápanyagai segítik az agy normál működését.

A központi idegrendszer szabályozásáért a szerotonin felel, amit sajnos az emberi szervezet a napjainkban kapható vegyszerezett, esetleg tápanyagokban szegény ételek miatt nem kap meg, ezért nyugtalanabbak vagyunk.

 

Az alvási problémák többfélék lehetnek

  • Lehet az esti elalvás a nehéz

  • Nehéz lehet a visszaalvás az éjszakai rémálmok és az azoktól való felriadás után

  • Késői visszaalvás, ami akár már fáradt ébredést is eredményezhet

 

Aki éjjel nem tud pihentetően aludni, az nappal nagyon fáradt lesz, csökken a koncentrációs képessége, ingerlékeny lehet. 50 éves kor felett a szervezet számára pótolni vagy kiegészíteni szükséges a tápanyagokat, mivel ebben a korban már a szerotonin termelése a szervezetben csökken. Tudósok kísérletekkel bebizonyították, hogy a szerotonin hiánya közvetlenül hatással van az alvásra. Sajnos ez a probléma az idősebb korosztályban inkább a nőket érinti, egészen pontosan kétszer annyi nő szenved ettől, mint férfi. Altatót vagy stresszoldó gyógyszereket szednek ilyen és hasonló panaszokra, hogy a problémát ideiglenesen is akár, de megszüntessék.

A Méhpempő szedése más gyógyszerekkel

A Méhpempő 100%-ban természetes anyag, nincs benne semmi mesterséges, nem lép kölcsönhatásba más gyógyszerekkel, tehát bármilyen gyógyszerrel együtt szedhető, nincs ellenjavallat, nincs mellékhatása, így segíti a nyugodt éjszakai alvást.

A Méhpempőt bárki szedheti korra, nemre való tekintet nélkül, akár gyermekek, fiatalok, idősek, középkorúak, állapotos nők és idősek is.

Alvás közben szépülünk

Ma már köztudott, hogy az alvás, legfőképpen a mélyalvás kulcsfontosságú szerepet tölt be a szépség és az egészség szempontjából. Bár a REM, azaz álmodó szakaszoknak is jelentős szerepük van a testi-lelki egészségünkben. 

Az álmok a tudatalatti gondolatainkat hozzák felszínre, ennek is fontos szerepe van életünkben, segítenek túllépni, megemészteni életünk nehezebb szakaszait, azaz elősegítik a pszichikai regenerálódást. 

A gyermekek alvás közben nőnek

A gyermekek alvás közben nőnek, mivel az éjszakai pihenés során szabadul fel a szomatotropin nevű hormon, ami a növekedésért felelős. Ez befolyásolja az gyermek alvásának mennyiségét, vagyis a REM és a Non-REM fázisok váltakozását is. Egy túlpörgésre hajlamos kisgyermek számára az esti lefekvés előtt szedett Méhpempő pozitív változást hozhat.

Így gyermekeknek is kimondottan ajánlott a Mannavita Méhpempő szedése, az egészséges fejlődés és a nyugodt pihenés érdekében.