Bőrvédelem korszerűen: az UV érzékelős karpánt

HírKlikk 2019. június 25. 16:55 2019. jún. 25. 16:55

Fürdőruha, naptej, napszemüveg, jó idő, tengerpart, tópart, Balaton. Mind az év legmelegebb évszakának fontos elemei. Évről évre melegebb és melegebb a júniustól augusztusig tartó időszak, amikor hosszú órákon keresztül káros UV sugaraknak vagyunk kitéve. A korszerűség előnye azonban többek között az is, hogy ma már létezik olyan kütyü, amely megbízhatóan árulja el nekünk, hogy épp mennyire veszélyes a nap sugarai alatt tartózkodnunk. Ennek a kütyünek UV érzékelős karperec a neve.

Miért érdemes beszerezni egyet az UV érzékelős karpántok közül?

A tikkasztó hőség és a természetes barnulásra fordítható órák száma a nyári időszakban egészen hosszúra nyúlik, ezzel együtt pedig az UV sugarak okozta egészségügyi panaszok is megsokszorozódnak. A környezeti változásokkal, az időjárással foglalkozó és ezt figyelő szakemberek nem győzik minden évben hangsúlyozni, hogy reggel 10-től egészen délután háromig nem tanácsos a nap sugaraiban fürödni.

Manapság a napvédő szerek széles skálája érhető el a különböző drogériák és egyéb boltok polcain. Azonban ezen termékek használata mellett is jó, ha tisztában vagyunk azzal, mennyire erős UV sugárzásnak vagyunk kitéve. Pontosan ennek mérésére készültek és készülnek az idei nyár talán legnépszerűbb kellékei, az UV érzékelős karpántok, melyek megtalálhatóak az 1001 reklámajándék webshopjában.

Lássuk, hogyan működik ez a karpánt!

Az UV sugárzást érzékelő karpereceken található egy skála, amely a nap minden pillanatában elárulja, hogy épp mennyire veszélyes a nap ártó sugarai alá tévedni. Természetesen azt még ezekkel a színes, vízálló karkötőkkel sem szabad elfelejteni, hogy a déli órákban mindenképp vonuljunk vissza az árnyékba, nyaraláson a szálláshelyünkre.

Az UV érzékelős karpánt a közeledő nyár egyik legfelkapottabb terméke

És ez a kijelentés bizony nem véletlen. A naptejek és napolajok, napszemüvegek és fürdőruhák mellett egészen valószínű, hogy ezekből fog rengeteg fogyni. Ha cégvezetőként a megfelelő reklámajándékon gondolkodik, akkor a közeledő nyárra ezek a karpántok jelenthetik a tökéletes választást. Egy ilyen ötletes kiegészítő fiatalok és idősebbek tetszését is biztosan elnyeri, hiszen praktikus és korszerű. Nem számít, hogy a célcsoportba épp a termálfürdőkben pihenő idősebbek vagy a strandon partizó fiatalok tartoznak-e. Egy olyan karpántot mindenki hordani akar, amely a nap minden pillanatában megmutatja milyen erősségű UV sugárzásnak van kitéve viselője.

Reklámajándékként pedig kettős szerepet tölt majd be az egész nyári időszakban. Egyrészt hihetetlenül hasznos társává válik majd ügyfeleinek, vevőinek, másrészt pedig modern köntösben hirdeti cégének legfontosabb információit.

Forrás: Hírklikk