Csúcsrandira készülsz? Négy tipp, hogy holnap topon legyél!

Foglár Noémi 2019. június 26. 16:25 2019. jún. 26. 16:25

Hosszú-hosszú magányosan töltött nappalok és éjjelek után végre hozzád szólt egy férfi, aki kivételesen nem tűnik degeneráltnak? Nem jegygyűrűvel az ujján és/vagy félrészeg állapotában szólított le? S te most izgulsz, mert úgy érzed, az ő invitálásának már tétje van...

Ez közel sem biztos, ne éld bele magad! Mindenesetre szorongás helyett inkább fektesd az energiáid az alábbi szépségpraktikák elvégzésébe, hogy abban biztos lehess, te csúcsformában érkezel a randevúra!

1. A szédítő dekoltázsért…

Egy magára valamit is adó szingli nő lakásából nem hiányozhatnak bizonyos sporteszközök, még ha olykor, - de csakis átmenetileg -, valamelyik sarokban is pihennek. Kapj elő egy gumiszalagot! Már pár percnyi tornagyakorlat hatására erősödni, feszesedni, gömbölyödni fognak mellizmaid. Persze csodát ettől se várj, kezdd el ma, holnaptól pedig iktasd be a napirendedbe!

Fogd a jobb kezedbe a gumiszalag egyik végét, tartsd csípőmagasságban, bal lábaddal pedig lépj a másik végére! Bal karod nyújtsd ki magad mellett, a jobbat pedig hajlítsd be és húzd vele a szalagot a jobb válladhoz. Majd engedd vissza a karod a kiinduló helyzetbe, a csípőd mellé, s közben fújd ki a levegőt. Ismételd meg húszszor a feladatot, épp ennyiszer a másik karoddal is, majd irány a fürdőszoba!

 

2. Dörzsöld le a narancsbőröd!

Most azt kérdezed, minek, hisz te erkölcsös felnőtt nő vagy, aki ruhában érkezik és természetesen abban is marad az első randi végéig. Ez így helyes, legyen így! Viszont nem a férfi kedvéért kell a bőrödet selymessé varázsolnod, hanem magadért. A jó közérzetedért. Szóval vedd a kezedbe a fürdőkefédet és a szíved irányába tartó körkörös mozdulatokkal masszírozd át az egész tested! Ne ijedj meg, nem az izmaidat kell stimulálnod, csak a bőröd felszínét, így megszabadulsz felső rétegének elhalt hámsejtjeitől. Kipirult, bizsergő bőröd még a szokásosnál is jobban fogja igényelni az ápolást, így jót fog tenni a kényeztető fürdőzés.

3. Relaxálj a kádban!

Miközben kellemes hőmérsékletű fürdővizedet engeded, gyújts meg néhány levendula illatú gyertyát és helyezd el őket a kád sarkában. A vízbe szórj bele egy marék szárított levendulavirágot vagy cseppents húsz csepp levendulaolajt! Kapcsold le a villanyt, helyezkedj el kényelmesen a kádban és engedd, hogy a levendula serkentse az ellazulást segítő agyhullámaidat!

4. Bársonyos ajak, üde lehelet

Fogmosás után cseppents egy kevés antibakteriális hatású teafaolajt vagy zsályaolajt a fogkefédre, s dörzsöld át vele fogsorod! A fogkefét ne előre-hátra mozgasd, hanem az íny felől a rágófelszín felé körkörösen, mert így tudod tisztára súrolni a fog közeit is, ahol a lepedék megtapadása a legvalószínűbb. Végül kend be egy kis tejszínnel vagy kakaóvajjal az ajkad, hogy másnap biztosan ne legyen cserepes.
 

Forrás: Hírklikk