Pillants a jövőbe - a kávézacc segíthet benne

Foglár Noémi 2019. július 24. 09:01 2019. júl. 24. 09:01

A kávézacc-jóslás méltán az egyik legnépszerűbb jövendölési módszer, hiszen csupán török kávéra, vízre, egy minta nélküli fehér csészére és a hozzátartozó csészealjra, valamint egy konyharuhára van szükség hozzá.

Kezdd el lassú tűzön melegíteni a vizet, és amikor már forró, szórd bele a darált kávét. Az átlagos kávékészítéstől eltérően háromszor forrald fel, és háromszor keverd meg, mielőtt kitöltenéd. Majd forgasd meg háromszor a csészét, fújj rá az elkészült kávé tetejére, és ezek után hagyd pihenni néhány percig.

Ezalatt az idő alatt gondolj arra a kérdésre, amelyre választ szeretnél kapni. Hörpintsd fel a kávét, borítsd a csészére a csészealjat, fordítsd fel, majd három perc múlva fordítsd vissza, és nézd meg, milyen szimbólumok rajzolódtak ki a csészében! Ezekből kiolvashatod a jövődet…

Az ábrák kiolvasását - az óramutató járásával megegyező irányban - azon a ponton kezdd, amelyen a szád érintette a csészét. Nézd át a csésze minden egyes részét tüzetesen, ugyanis mind életed más-más szegmensére utaló jeleket rejt.

A csésze alja a személyiségjegyeidet tükrözi, a csésze falán a kívánságaid, terveid rajzolódnak ki, míg a csésze széléről a szerelmi életed bizonyos momentumai olvashatóak le. Az ábrák megfejtése közben hagyatkozz intuícióidra!

A jósnők megközelítőleg száz jelet/ábrát képesek felismerni a kávézaccból, neked viszont ez elsőre biztosan nem fog sikerülni. Nézd meg tehát a leggyakrabban felismerni vélt ábrák jelentéseit!

Míg a nap motívuma sikert jelez előre, addig a zászló egy közeledő veszélyre hívja fel a figyelmedet. Az alma az egészség szimbóluma, amelyre jobban oda kell figyelned, ha egy ágyat is kirajzolódni vélsz a közelében, mert az viszont betegséget, tehetetlenséget vetít előre. Ha gitárt, gyertyát vagy gyűrűt látsz, új szerelem költözik életedbe, illetve már folyamatban lévő párkapcsolatod fordul jobbra, azonban ha gomba vagy olló rajzolódik ki, vitákra, veszekedésekre, esetleg szakításra kell számítanod.

Forrás: Hírklikk