Varázsolj szerelmet!

Foglár Noémi 2019. június 25. 12:31 2019. jún. 25. 12:31

Ne várd tétlenül, hogy a nagy Ő egy szép napon megjelenjen. Ha társra vágysz, varázsolj! Amennyiben pontos elképzelésed van arról, milyen párt szeretnél magadnak, szerelmi bűbájjal megszerezheted.

Még mielőtt nekilátnál bájitalt keverni, gyertyákat és különböző ásványokat beszerezni a varázslatokhoz, gondold végig, milyen társra vágysz. Írd össze azokat a tulajdonságokat, amelyekkel szeretnéd, hogy leendő partnered rendelkezzen! Térj ki a fizikai, az érzelmi, a szellemi és a spirituális jellemzőkre is. A felsorolás alá írd oda azt is, hogy az elképzelt partner vonzódjon hozzád, szeressen téged, és mindez legyen kölcsönös.

Majd végezz önismereti leltárt, és írd össze a saját tulajdonságaidat is. Hasonlítsd össze a két listát, hogy lásd, megvannak-e benned azok a tulajdonságok, amelyek alapján méltó társa lehetsz álmaid partnerének. Ha úgy ítéled meg, hogy igen, belekezdhetsz a praktikákba.

Hogy az életetek egy ponton találkozzon...

Az elképzelés már megszületett a leendő partnerről, de ez még nagyon kevés a boldogsághoz. Idővel találkoznod kell vele, hogy az érzések kialakulhassanak. Egy kis bűbáj hatására meg is fog történni. Tedd szabaddá a péntek estédet, munkaidő után egyenesen hazafele vedd az irányt. Egy kis pihenéssel vezesd le az egész heti munkavégzés feszültségét, hogy legyen erőd a varázslatra koncentrálni.

Ha készen állsz, gyújts meg egy fehér gyertyát, és mélyedj el a lángjában. Gondolataidban jelenítsd meg a kívánt partner külsejét, és összpontosíts rá, amilyen erősen csak tudsz. Majd képzeld el magadat és új kedvesedet kéz a kézben. Közben mormold egymás után többször azt, hogy "szeretném megpillantani a leendő szerelmemet, legyen ott holnap, ahová én megyek"!

Miután megismerkedtetek...

Serkentő és mámorító növényekből készült bájitallal elcsábíthatod a kiszemeltet. A bazsalikom, a fahéj, a gyömbér, a zeller, a szegfűszeg és még számos növény jótékony hatással van a vágyak fokozására. Tegyél egy pohárba 10 gramm zsályát, 8 gramm csombort és 5 gramm mentát. Öntsd le forrásban lévő vízzel, ízesítsd egy kanál mézzel és itasd meg álmaid férfijával. Ezek után nem marad más hátra, csak hogy teszteld a hatást.

Forrás: Hírklikk