Keményebb zenére vált a hétvégén a Plázs

(X) 2024. május 23. 14:38 2024. máj. 23. 14:38

Május 25-én a metál zene rajongói gyülekezhetnek a siófoki Plázson. A „Balaton nagyszínpadán” ezúttal a 20. születésnapját ünneplő Road zenekar dupláz majd, a két koncert között pedig a modern metál töretlen lendülete sodorja a balatoni estébe a nagyérdeműt a Down For Whatever buliján.

Hatalmas volt az érdeklődés a Plázs nyitóhétvégéjén: a Pünkösdi Szezonnyitó koncertjeire és azt követő partikra mintegy 25 ezer látogató gyűlt össze a Siófoki Nagystrandon. 

Az erős nyitás után nincs megállás, május 25-én ugyanis egy keményebb napra számíthatunk a Plázson. Születésnapi duplakoncerten köszönthetjük ugyanis a látványos és dinamikus produkcióiról híres Road zenekart, akik történetükben először lépnek fel a Balaton legmenőbb koncerthelyszínén. A 2004-ben alakult rock-metál zenekar eleddig számos arany- és platinalemezt tudhat magáénak, nagyfesztiválok állandó fellépői. A szombatot tehát a Road egy akusztik koncerttel vezeti fel. Azt követi majd a dalaiban ugyanúgy egyfajta lázadó társadalomkritikát, mint mélyebb, emocionális gondolatokat megfogalmazó Down For Whatever banda és végül visszatér a színpadra a Road az eredeti, metál hangzással. Ezúttal a 20 év terméséből válogatott legjobb dalaikkal durrantva be az éjszakát, és bizonyára felcsendülnek az ismert dallamok, mint a Világcsavargó, a Megint nyár, a Túlzó kámfor illat.

Forrás: Hírklikk


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom