Kibukott a PestiSrácok, amiért a Fidesz belebukhat Szájer botrányába

Föld S. Péter 2020. december 3. 07:56 2020. dec. 3. 07:56

A szöget mindig a fején találó PestiSrácok szakmailag és morálisan a csúcsokat ostromló cikkírója, Pilhál Tamás nemzetközi összeesküvést sejt Szájer József lebukása mögött, és aggódik a kormányzó pártért. Szerinte, ha nem lép időben a Fidesz, belebukhatnak a sok botrányba.

„Külföldi titkosszolgálati akció ide vagy oda: ilyen magas labdát nem szabad adni az ellenségnek. Ha a nemzeti oldal így fut neki 2022-nek, nagy baj lesz. Kéne egy szép, nagy átvilágítás párton belül, s a két lábon járó aknákat – érdemeik elismerése mellett – legalább az első sorokból ki kéne vonni! Még egy Borkai- vagy Szájer-affér nem biztos, hogy lábon kihordható.”

Azon most nem rugóznánk, hogy a cikkíró ellenségekről ír, nem ellenfelekről. Megszokhattuk már, hogy az ő olvasatukban a politikai térfél másik oldalán nem velük versengő ellenfelek vannak, hanem elpusztítandó ellenségek. És azt is csupán mellékes szálként említenénk, hogy a PestiSrácok – nyilván központi sugallatra – a titkosszolgálatok összeesküvését sejti Szájer lebukása mögött.

Ha ezen a nyomon haladunk, akkor azt kell feltételeznünk, hogy Szájert csapdába csalták. Idegen ügynökök rávették, hogy keresztény-konzervatív eszméket hirdető, a másságot mereven elutasító politikus létére, a saját neméhez vonzódjon. Addig kapacitálták, mígnem beadta a derekát, és jobb meggyőződése ellenére, elment egy olyan szexpartira, ahol többségben férfiak vettek részt. És amikor a titkosszolgálatok mindezzel végeztek, még arra is sikerült rábeszélniük hősünket, hogy drog kerüljön a hátiszákjába, valamint arra, hogy egy igen érdekes, bár az olimpián még nem szereplő tornamutatványt, az ereszen történő menekülésnek álcázott leereszkedést bemutassa.

Ennyit a titkosszolgálatokról. Ami pedig a két lábon járó aknákat illeti, amelyeket a Fidesz 2022-es reménybeli győzelme érdekében el kellene távolítani, van belőlük bőven. Borkai Zsolt például (szexuális botlás), Tiborcz István (megmagyarázhatatlanul gyors vagyonosodás), Szijjártó Péter (adriai tengeren megvalósított luxusjachtozás), Kásler Miklós (totális alkalmatlanság), Semjén Zsolt (svédországi vadászkalandok, valamint az egész, álságos, hazugságokra épült életpálya), és persze nem utolsó sorban Orbán Viktor, akinek az egész korrupt rendszer működtetése szárad a lelkén.

Vannak tehát eltávolítandó, két lábon járó aknák a Fideszben, kérdés viszont, hogy ha ezektől megszabadul a párt, marad-e még valami. Ahogy egy évvel ezelőtt Borkai, úgy most Szájer is bocsánatot kért a családjától, a politikai közösségétől, valamint a választóitól, amiért csalódást okozott nekik. Nekünk, akik nem vagyunk a családjuk ezeknek az embereknek, nem tartozunk a politikai közösségükhöz és soha nem leszünk a választóik, nem okoztak csalódást. Azt adták, ami a lényegük, amit mindig is tudtunk róluk. Most legföljebb még annyi történt, hogy bizonyosságot is kaptunk arról, hogy ezek valójában milyen emberek.

Végezetül, a lényeg. A kiváló Pilhál azért tartja károsnak Szájer, Borkai és a többiek szexuális és egyéb elhajlásait, mert veszélyeztetik a Fidesz 2022-es választási győzelmét. A cikkírónak eszébe sem jut, – mert hát mitől is jutna az eszébe –, hogy amit ezek az emberek, valamint a cikkünkben felsorolt (és fel nem sorolt) társaik tesznek, az nem más, mint nettó gazemberség. Ezért kellene megszabadulni tőlük, mert amit tesznek, az köszönő viszonyban sincs sem a kereszténységgel, sem a konzervatív gondolkodással. Amit ezek az emberek képviselnek, az tisztességtelen, ezért magára valamit is adó demokrata nem támogatja őket, és nemhogy veszíteni, de még győzni sem szeretne velük.