Üzenjük Brüsszelnek: foglalod a kurvanyádat, de nem ám a mi hazánkat!

Föld S. Péter 2021. július 24. 08:40 2021. júl. 24. 08:40

Orbán Viktor mélyen az őt kérdező mikrofontartó állvány szemébe nézett és nagyot sóhajtva kimondta, ami már régóta nyomta a magyar emberek szívét: Brüsszel megtámadta Magyarországot! Ezt a hírt közölte népével az ország miniszterelnöke, a szokott fáradt hangján. Fellélegeztünk: végre, hogy ő is észrevette.

Sejtettük már régóta ugyanis, hogy valami van a levegőben. Támadás, teszem azt, vagy valami ahhoz hasonló. Már csak azért is súlya volt ennek a miniszterelnöki mondatnak, mert Magyarországot régóta nem támadta meg senki. Az elmúlt háborúkban mi üzentünk hadat annak, akinek nem kellett volna, de bennünket utoljára a török és a tatár barátaink támadtak meg, és persze a németek is megszállták az országot, de az – csakúgy mint a szovjeteké – baráti megszállás volt, ellenállás nuku.

Annyira egyértelmű volt a helyzet Brüsszellel, hogy a miniszterelnököt faggató mikrofontartó állvány nem is kérdezett semmit. Hogy mire gondol konkrétan Orbán Viktor, miben áll ez a mostani megtámadás. Persze, nem is kellett kérdezni, tudtuk úgyis, hogy mi az ábra: Brüsszel LMBTQ aktivistákat küldene minden magyar iskolába, hogy arra szólítsa fel a gyerekeket, hogy legyenek buzik. Egy hetet kapnak erre, utána mindenkinek jelentenie kell, hogy buzi-e már. Aki nem, annak segítenek. És a kisfiúkat is megkérdeznék, hogy akarnak-e inkább lányok lenni, a lányokat pedig arról, hogy hajlandók-e fütyit növeszteni. Aki nemmel válaszol, azt beíratják egy nemváltó tanfolyamra.

Ilyen elvetemült ez a Brüsszel, de még más fondorlatok is vannak a tarsolyában. Brüsszelnek ugyanis feneketlen az étvágya, mindent akar és lehetőleg azonnal. Martalóc zsoldosai például kijárták, hogy Magyarországon magasabb legyen az infláció, mint az Európai Unió összes többi országában. Hogy drága legyen a zöldség és a gyümölcs, megfizethetetlen a benzin. De még itt sem állt meg Brüsszel, azt is ránk erőltette, hogy lakosságarányosan nálunk haljanak meg a legtöbben a koronavírus következtében.

Totális támadás, lássuk be. És akkor Orbán Viktor még el sem mondta a részleteket, mert nem akart elszomorítani bennünket, magyarokat. Így aztán azt sem tőle tudjuk, hogy Brüsszel elfoglalta az ügyészséget, megszállta az alkotmánybíróságot, lerohanta a független sajtót, és úgy általában, lebontotta a jogállamot. Mindezt nem említette a miniszterelnök, mert elszomorodtak volna a Kossuth Rádió hallgatói. Szomorú magyarokkal pedig már most Dunát lehet rekeszteni, miközben nekünk erős középosztály kell. Megannyi Mészáros Lőrinc és még annál is több Tiborcz István, az sem baj, ha ez utóbbi a miniszterelnök veje.

Brüsszel megtámadta az országot és a nemzet legjobbjai most a válaszcsapáson törik a fejüket. Csapataink addig is harcban állnak, a haditervet is hamarosan kitaláljuk, hogyan tudjuk megfékezni a ránk rontó fenevadat. Addig is, míg meg nem születik a haditerv, üzenjük Brüsszelnek, hogy nem leszünk gyarmat, és hiába fenik ránk a fogukat, nem esznek belőlünk.

Ha még ettől sem retteg maga alá Brüsszelország, akkor a Petrovics néven anyakönyvezett Petőfi Sándor versével üzenünk neki: Foglalod a kurvanyádat, De nem ám a mi hazánkat!