Szex és Németország: főszerepben Schmidt Mária

Föld S. Péter 2024. szeptember 25. 15:20 2024. szept. 25. 15:20

Mi, magyarok, a szexben is jobbak vagyunk, mint a németek. Nem az ujjunkból szoptuk ezt a kijelentést, Schmidt Mária történész, a Terror Háza Múzeum főigazgatója Ne szeretkezz, háborúzz! címmel osztotta meg gondolatait a Mathias Corvinus Collegium által rendezett Az identitás, mint politikai fegyver című konferencia közönségével. A történész asszony sajnálatát fejezte ki, hogy a szexuális forradalom rosszul sült el, mert igazi haszonélvezői nem az átlagemberek, hanem a felső osztálybeli férfiak és nők, akik „háremeket tartanak, válogatnak a szexuális partnerek között", miközben az alsó osztályokban lévő férfiaknak nem jut nő, a nőknek férfi, ezért aztán a szexuális forradalom nem felszabadította az embereket, hanem egyre kevesebb szexet, és egyre több boldogtalanságot hozott. 

A panelbeszélgetés házigazdája Kovács Kovi István négyszeres pornó Oscar-díjas producer volt, az ő meghívására mondta el lesújtó véleményét a nyugat-európai emberek szexuális sivárságáról a történész asszony. Szerinte egyre több nyugati nő számol be a nemi vágy csökkenéséről vagy eltűnéséről, egyre többen kerülik a nemi érintkezést. „Itt tartanak a fejlettek ma” – vonta le a következtetést a Terror Háza Múzeum főigazgatója, aki úgy gondolja, hogy nyugaton már nem az 1968-ban kezdődött szexuális forradalom jelszava – Szeretkezz, ne háborúzz! – érvényes, hanem ennek az ellenkezője: Ne szeretkezz, háborúzz!

S bár a Nyugat hanyatlik és például Németországban a történész asszony szerint egyre kevesebb a szex, a világ számára maradt még némi remény. Mint mondta, „mi, magyarok, azért kb. rendben vagyunk, csak nagyon észnél kell lenni ebben a bolond világban".

Forrásokat nem nevezett meg a főigazgató asszony, így nem tudni, honnan vette a németországi szexualitás csökkenéséről szóló értesüléseit. Azt viszont tudjuk, hogy az LMP-s vezér Ungár Péter édesanyjának nem a mostani az első különös megnyilvánulása. Az idén januárban – igaz, akkor épp nem a szex járt az eszében – például megdöbbentőnek nevezte,  hogy Németországban százezrek tüntettek a fasizmus ellen, ez ugyanis őt azokra az antifasiszta felvonulásokra emlékeztette, amelyeket a szocializmus idején szervezett a pártállam. Ugyancsak ő, 2022 októberében arról beszélt Bayer Zsolt tévéműsorában, hogy szerinte Németország már nem létezik, mert a németek nincsenek olyan helyzetben, hogy bármiben is nemet mondjanak az amerikaiaknak. 2014 júniusában pedig képes volt a következő mondatot leírni a Heti Válaszban: „Egyes csoportok örökölhető és előnyökre váltható kiváltságnak szeretnék tekinteni felmenőik tragikus sorsát." Nem kell különösebben élénk fantázia ahhoz, hogy kitaláljuk, kik lehetnek azok az egyes csoportok (tuggyukkik), akikre a főigazgató asszony gondolt. És ahhoz sem kell különösen okosnak lenni, hogy mi lehet ezen csoportok (tuggyukkik) örökölhető és előnyökre váltható kiváltsága.

Mindezekhez képest kifejezetten üdítő és felemelő, hogy Schmidt Mária az Identitás, mint politikai fegyver című konferencián nem a fasizmusról és a haláltáborokban elpusztítottak leszármazottainak örökölhető kiváltságairól beszélt, hanem a szerinte már nem létező németek sivár szexuális életéről.



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom