Ha Orbán Viktor nő lenne

Tüttő Kata 2016. augusztus 31. 11:31 2016. aug. 31. 11:31

- avagy szőrős bikinivonalat villantott a miniszter -

Hosszú volt ez a nyár és megint a kezembe akadt néhány női magazin amiken ahelyett, hogy könnyen átsiklanék inkább megint felbosszantottam magam. Írhatnék lealacsonyító sztereotípiákról... e helyett inkább a nőkről szóló "híreket" kicsit átcsomagoltam, így talán érthetőbb mi is a gondom velük.

Szóval ha Orbán Viktor nő lenne, akkor így írnának róla a magazinok:

Útban a következő gyerek?



Elégedetlen saját, a gyerekek születése utáni testével Viktor (57 éves). Attól fél, hogy egykori daliás alakját már sosem nyeri vissza és nem érti más politikusoknak hogyan sikerült. Vannak nők akik elvárják, hogy a férfi test ne változzon meg az évek során, szerencsére Viktor felesége elfogadja, hogy az öt gyerek születése nyomott hagyott férje testén. Nemrég egy szabadegyetemen tanul arról, hogyan szeresse önmagát.

Túltolta Lajos a botoxot?



Kollégái összesúgnak mostanában Lajos (52 éves) háta mögött. Bár tagadja, barátai szerint egy elrontott plasztikai műtét miatt torzult el így az arca. Most azért osztotta meg a történetét a világgal, hogy felhívja a figyelmet az illegálisan operáló plasztikai sebészekre, meg a fémkupakok termékdíjára. Vagy csak azt akarja, hogy mindenki róla beszéljen?

Több, mint 20 kilót fogyott László



Öltönyében karcsúnak és feszesnek látszik a 44 éves politikus teste. Vajon egy új szerelem áll a háttérben?

Titkolja valódi érzelmeit?



Horgászatba fojtja bánatát János. Az 57 éves politikus szégyenlősebb mint társai, a testét a mai napig nem tudja elfogadni, ezért a vízpartra is csak nyakig felöltözve mer kimenni.

Szőrös bikinivonalat villantott a miniszter



A politikusoknál alapkövetelmény, hogy tökéletesen nézzenek ki. Péter (37) nem szégyelli pihéit, fiatalabb korában még próbálkozott borotvával, gyantával, cukorpasztával, de ma már a természetesség híve.

Öregszik! Megviselte a sok válás Tamást



Tamás (50 éves) a fodrászának arról panaszkodik, hogy hullik a haja és hogy még fogynia kell.

Kiderült a titok



Lapunk megtudta, hogy őrzi meg fiatalos külsejét ötven felett is Zsolt.
Saját bevallása szerint alakját rendszeres lovaglással tartja karban. A koalíciós viták gerjesztette feszültséget (hahaha) pedig frakciótársaival közös énekléssel és zászlók hímzésével vezeti le.

Válságban a házassága?



A homlokán lévő mély barázdák, a táskás szemei miatt állítják, hetek óta suttogják párttársai, hogy zátonyra futott Tóni (44 éves) házassága. Más források szerint a szeme alatti karikák csak arra utalnak, hogy kisgyerekes apaként éjjel is helytáll, mert a kisebbiknek éppen jön a foga. Tóninak nagy erőfeszítésébe kerül összeegyeztetni az apaságot a karrierrel, a háztartás vezetésével és emiatt nem marad elég ideje feleségére.

A mosolyával csak a problémáit leplezi?



A 41 éves politikusnak lapunk asztrológusa nem sok jót jósol a 2016-os évre.

"János a Patkány és a Nyúl évének határán született, a Disznó órájában. Ez az év a planétakonstellációkat tekintve sűrű és extrém. A főszereplő a Merkúr, a Szűz és az Ikrek jegyének uralkodó bolygója. Először a Vénusz közelébe kerül, és felerősíti a szerelmi esélyeit. Utána hátráló mozgásában látszik, és újra összetalálkozik a Jupiterrel. Ez nagyszerű lenne, ha nem lenne a Nap, a Szaturnusz és a Neptunusz között óriási feszültség. A lényeg, hogy minden bizonnyal Janit még az idén elviszik az UFO-k, vagy a Jeti."

Magányosan bulizott a kétgyerekes apa



Feri (50 éves) igazi fesztiválarc, ahogy ezt az öltözéke is mutatja. Gondosan válogatta ki a szettjeit a Szigetre, hogy biztosan a legújabb trendeknek megfelelően mutatkozzon.