A babka az új flódni
|
2016. június 22. 18:00
2016. jún. 22. 18:00
Nyári ízek, utazás, pihenés...romkocsmában, kertben, teraszon, vízparton üldögélés, szabadtéri főzés és sütögetés. A nyár a kóstolódás ideje.
A Szombat nyári száma a gasztronómia jegyében született. De! Korántsem csupán receptek szerepelnek benne: igazi kulturális kalandtúra ez a kulináris összeállítás, akár a hazai recept-történelem, akár Izrael, akár a nemzetközi zsidó konyha trendjei kerülnek szóba.
2016. június 27-én, hétfőn este egészen konkrétan belekóstolhatunk a lapba, ha ellátogatunk 18:30-tól
a Werk Akadémiára.
Étlapon lesznek:
- Rubin Eszter zsidótojásos barhesze
- Barhesz otthonra közös fonásban
- BABKA, avagy az új flódni a Babka Budapest tálalásában
- Nyáresti borozás
Továbbá szellemi ízek: cassoulet és shawarma - Rubin Eszter, Szántó T. Gábor, Váncsa István kulináris útmutatásai.
Az eseményt a Babka Budapest a Werk Akadémia gasztro képzése, a GasztroWerk támogatja.
A Szombat folyóirat javára tartott jótékonysági estre belépni ízlésünk szerinti összeg ellenében lehet.
További infókat IDE kattintva találsz!
2016. június 27-én, hétfőn este egészen konkrétan belekóstolhatunk a lapba, ha ellátogatunk 18:30-tól
a Werk Akadémiára.
Étlapon lesznek:
- Rubin Eszter zsidótojásos barhesze
- Barhesz otthonra közös fonásban
- BABKA, avagy az új flódni a Babka Budapest tálalásában
- Nyáresti borozás
Továbbá szellemi ízek: cassoulet és shawarma - Rubin Eszter, Szántó T. Gábor, Váncsa István kulináris útmutatásai.
Az eseményt a Babka Budapest a Werk Akadémia gasztro képzése, a GasztroWerk támogatja.
A Szombat folyóirat javára tartott jótékonysági estre belépni ízlésünk szerinti összeg ellenében lehet.
További infókat IDE kattintva találsz!