Én fütyülök rátok!

HírKlikk 2017. március 14. 15:37 2017. márc. 14. 15:37

Szép beszédek, jól megírt kampányszövegek, most megmutatjuk ahányan vagyunk annyi helyen, hogy mi vagyunk az ELLENZÉK!

Mert tanulni-tanulni, azt nem tudnak a FIDESZtől a tisztelt Politikusaink! Ahányan- annyifelé ünnepelnek. Ünnepelnek! Ez az ünnep?

Van még nekünk Nemzeti Ünnepünk? Van még nekünk Nemzetünk? Aki tehette elmenekült ebből a megosztott, széthazudott, szétlopott országból.

Ameddig még működött az "Élni és élni hagyni" - elve, nem volt ilyen mélyszegénység.

Most nem az útszélén hagytak, hanem az árokba rugdostak embereket. Egyre többet, akik nem úgy táncolnak, ahogy ők fütyülnek.

Úgyhogy most, én csak fütyülök! Nem szólok, nem beszélek többet. De itt élek! ( Igen, sokak szerint sajnos élek. De nem más halálát kívántam!)

És fütyülök! Nem valaki vagy valakik ellen, hanem mellett!

Fütyülök Érted:

- Aki nem látod még, hogy diktatúrában élsz!
- Aki ott a kordonon belül védve állsz, és úgy gondolod, téged majd nem érnek utol ha megalkuszol.
- Aki úgy gondolod, ennél rosszabb már nem lehet, így maradjon inkább ez.
- Aki ezt teremtetted és elvetted mások életét, becsületét, munkáját.
- Aki közreműködsz benne, hogy Magyarországnak ne legyen jövője, hogy rabszolga társadalomban élj.

Fütyülök Érted és Értetek:

- Ápolónők és ápolók, akik ugyan úgy a falak között suttogjátok a bajt, és jártok másod, harmadállni, vagy inkább elhagyjátok az országot, de egy minimális béremeléssel hallgattok, eltudtak hallgattatni Benneteket.

- Értetek, korrupt egészségügyi érdekképviselet, akik mindig arra forogtok, amerre a szél fúj. Akik képtelenek vagytok kifeszíteni a zászlót,és széllel szemben is védeni a rátok bízott szakmát és embereket, pedig a rátok bízottak pénzéből éltek!

- Orvosok, akik sosem álltatok ki a nővérekért!
- Betegek, akik nem mozdultatok, a saját érdeketekben.
- Emberek, akiknek nem kellett volna meghalni, de soha nem derül fény az igazságra.
- Pedagógusok, akikből elfogyott a lelkesedés, pedig Nálatok iskolaigazgatók mozdultak meg és mutattak példát az elöljárók, és kockáztattak és szakszervezetek fogtak össze!
- Diákok, akik nem juttok megfelelő tankönyvekhez, oktatáshoz, és nem tudjátok az életetek megalapozni minőségi tudás nélkül.

Fütyülök Érted:

- Szabad sajtó!
- Ellenzéki újságíró, aki egyik napról a másikra veszítetted el a munkahelyed, és nem alkudtál és nem álltak ki melletted!
- Ellenzéki újságíró, aki egyedül neveled a gyermeked, és kénytelen voltál jobboldali hírportálhoz menni gyermeked megélhetéséért és Te beleroppantál.
- Minden nap vergődő újságok, amik az ellehetetlenítés harcában vannak, akik mellé nem állnak oda azok az ellenzéki politikusok, akiknek kötelességük lenne, hogy legyen még szabad ellenzéki média.

Fütyülök Érted:

- Ellenzéki politikus, aki önmagad és saját pártod képviseled, a magyar kisember helyett.
- Mert ha nem ezt tennéd, ma minden ellenzéki együtt fütyülne itt - mindegy melyik párt- és ki szervezi.

Ez az egy hely van, ahol ma kifejezheted véleményed, közvetlenül Magyarország Miniszterelnökének! Mert a cél egy lenne, ennek a rendszernek a megbuktatása, nem csak a kormány leváltása.

De kényelmes ellenzékben, felelősség nélkül csak a Te helyed legyen biztosítva a télen meleg, nyáron hűvös parlamentben.

Játszotok a homokozóban, míg mi vagyunk a vödör és a kislapát.

Rákapaszkodtok a civilek által kifejezett tűrhetetlen problémákra, felfedezitek ami a munkátokból adódóan kötelességetek volna és ezen kampányolva akartok elérni politikai eredményeket. Úgy tesztek, mintha a Ti gyermeketek nem járna iskolába, vagy a Ti szüleitek, nem kerülnének kórházba.

Nem beszédekre, nem pártokra van szükség ezen az ünnepen!

Egységre! Egységesen megmutatni: nem akarunk diktatúrában élni!

Fütyülök Érted:

- Magyarország Miniszterelnöke, hogy halld meg a hangunk, hogy halld meg és Lásd meg az Embert! Az Ellenzéki Civil Embert! A munkás embert, aki élni és élni hagyni akar!

Meg lehet sértődni! Én március 15-én fütyülök Rátok!