Fogyassz sok fehérjét – jó hatással lesz szexuális életedre!

Foglár Noémi 2019. július 9. 11:22 2019. júl. 9. 11:22

Ismert tény, hogy nemi életünk nagyrészt a hormonjaink működésének függvénye. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy célirányos táplálkozással befolyásolható ezen hormonok működése.

Hormonjaink aminosavakból épülnek fel, amelyek a fehérjék egy részét képezik. Amennyiben tudatosan figyelünk elfogyasztott ételeink megfelelő mennyiségű és minőségű fehérje-összetételére, teszünk szexuális aktivitásunk fokozódásáért is.

Vágyserkentő ételeknek titulálhatjuk tehát a tengeri halakat, a kaviárt, a homárt, a szárnyasokat és egyéb húsokat, az avokádót, a tejtermékeket, sajtokat, a tojást, illetve bizonyos csonthéjasokat és hüvelyeseket is.

Ismerd meg egy egyszerűen elkészíthető, mégis különleges vágyfokozó étel receptjét! Készíts párodnak avokádóval felturbózott omlettet!

 

Szerezz be hozzá:

- 4 tojást,
- 1 avokádót,
- 1 vöröshagymát,
- 10 deka gombát,
- 10 deka főtt csirkemellet,
- 2 deka vajat,
- sót
- őrölt fehérborsot

Mosd meg, majd üsd fel a tojásokat, verd fel, sózd, majd süsd meg őket. Közben tisztítsd meg a gombát, a vöröshagymát, magtalanítsd az avokádót, majd vágd kis darabokra mindet, pirítsd meg előhevített vajon, majd ízesítsd őrölt fehérborssal és sóval. Vágd apró kockákra a főtt csirkemellet és add a zöldségekhez. Az így elkészült raguval töltsd meg a kisütött omlettet, szórd meg reszelt sajttal és már tálalhatod is.

Forrás: Hírklikk