Konok Péter megfizet

Puzsér Róbert 2021. július 6. 12:48 2021. júl. 6. 12:48

„Orbán Viktor halálát kívánta Konok Péter” – forgatja szemét a római pápát is mindenféle demens hülyének elhordó, mélységesen keresztény kormánypárti revolvermédia.

Konok Péter száját valóban elhagyta, hogy „dögöljön meg!”, a köznyelvben ez azonban inkább káromkodás, mint átok. Persze lehet szörnyülködni azon, hogy a baloldali történész átlépte a vörös vonalat, amelyet Orbán Viktor soha még csak nem is érintett. Bizonyára már készül is az arányos válasz – mondjuk Magyarország százharminchárom legbátrabb embere kiegészítő paragrafust illeszt a pedofiltörvényhez, melyben az ellenzéki újságírókat eltiltja a nyilvánosságtól.

Senkinek ne legyen kétsége: Konok Péter megfizet majd a bűnéért. Ha Karl Marx tervezett volna poklot a túlvilágra, nyilvánvaló lenne, hogy ott bűnhődik majd, csakhogy a trágár marxisták haláluk után a nekik kijelölt falanszterben teszik magukat hasznossá, így aztán Konok Péter le fog maradni Orbán Viktor, Semjén Zsolt és Kaleta Gábor pokol tüzén zajló elszámoltatásáról. Ez lesz az ő büntetése. Mindenkinek a maga hite és érdeme szerint.